fredag den 16. oktober 2015

Ikke peberplante alligevel-Onsdag den 14 oktober 2015.

 Hhaha, jeg har faktisk prøvet at blive pruttet i hovedet af en af vores, katte, hvis de har ligget oven på ens brystkasse..halvt i hovedet en på...rimelig ulækkert, og stinkende, haha.
 Det er virkelig virkelig smukt..jeg vil rigtig gerne kunne lave timelapse af ting også..fx af biler, dyr eller folk der kører forbi et sted.
 Det er så genialt..det burde jeg havde gjort da jeg arbejdede med grise.. jeg tror bare ikke at mester ville blive så glad.


 Der er en der er glad og føler sig fri.


Jeg kom op ved 09:20-tiden.
 Jeg drømte at vi havde en pindsvineunge..vi gav den hamburgerryg, kattemad, æbler og cornflakes..den kravlede rundt oppe på bordet, hvilket jo er rimelig uhygiejninsk.





Igår brugte jeg jo virkelig lang tid på at lede efter min bog, da den snart skulle afleveres, og det ville have været så smart at aflevere den, da vi var i sønderborg igår, så jeg ikke skulle derud igen...men ja, sådan er det når man ikke kan finde ens ting..så finder man dem altid når man ikke skal bruge dem mere.


Men jeg fandt bogen i vores brødkurv i en pose..typisk. 




  













Prudst sad oppe på "loftet" og kiggede på mig, da jeg lukkede hestene ud.


 Så jeg måtte op og hente hende..og jeg fik da også hende ned.





Ida skulle jo arbejde ved aftensmads-tid idag, så mor lavede varm mad til middag istedet for.


 Hun lavede grønsagstærte, hvilket vi alle elsker her i familien.


Jeg sad og læste lidt i blade og aviser.





Så gjorde jeg mig klar til at  mig, Alice og mor skulle til sønderborg for at handle og aflevere min bog på biblioteket. 








 Prudst lå og sov på en af sine favoritpladser.


 Så drog vi afsted.





















 Så var vi i sønderborg.
 Jeg fik afleveret min bog...jeg har faktisk reserveret den igen, da jeg ikke fik læst den.






Derefter tog vi ind på Lidl og handlede.




Jeg så en plante der lignede en peberplante, og der stod også peberplante, så den tiltrak mig altså..så jeg købte en peberplante.



Vi kørte hjemad da vi havde handlet.



 Hjemme.











 Jeg havde fået købt nødder.
 Og peberplanten...jeg fandt dog senere ud af at det ikke var en peberplante, da jeg kom til at slikke på den, og den var sindsyg stærk, og min mund sved og stak..ret ubehageligt..jeg vil dog lige sige at jeg døde heldigvis ikke..men næste gang, så slikker jeg ikke på ting, jeg ikke ved hvad er.

Da jeg søgte på nettet efter den, stod der også at den måtte ikke spises...den var kun til dekoration...øv...jeg havde ellers glædet mig til at plukke små peberfrugter af den, og spise dem....det kommer jeg så ikke til mere.





 Kattene fik noget mad.
 Og så gik jeg mig en tur.


































  



















Hahaha, der var bare så meget vind, at man blev blæst helt væk. 









 Når jeg ser skrald, så kan jeg simpelthen ikke lade være med at tage det med hjem, eller putte det i en skraldespand, for det hører ikke hjemme på jorden..det hører hjemme i en SKRALDESPAND..der er bare IDIOTER der smider skrald over det hele pga DOVENSKAB..det er ikke i orden.



 Hjemme:)








Ingen kommentarer:

Send en kommentar