lørdag den 21. februar 2015

Hyggelig dag-Fredag den 20 februar 2015.

 Bloggen er lidt underlig idag, da jeg helt havde glemt at tage outfitbilleder her til morges, jeg har været lidt rundt på gulvet de sidste par dage, jeg tænker for meget over ting, og det irriterer mig, og så stresser jeg mig selv mere, og begynder at tænke over, hvorfor jeg tænker over det...ja, jeg er mærkelig, i know..Nå, men jeg kom til sønderborg.





Skolen.




 Så i får outfitbillederne her.




 Jeg var slet ikke tilfreds med mit outfit, jeg havde sådan en dårlig tøjdag, frisuren passede slet ikke til tøjet, og trøjen passede slet ikke til blusen...forfærdeligt.





 Jeg er virkelig en idiot, hvis jeg tænker for meget over om mit tøj passer sammen eller ikke..men ja, selv det tænker jeg for meget over, og det kan gøre mig stresset..jeg er vel meget perfektionistisk.



















Da vi havde haft dansk og engelsk fik vi fri kl 13:40, som vi plejer.
Der var fastelavn(frivilligt) på skolen kl 14:00, som jeg var med til.
Jeg var dog ikke udklædt, da jeg skulle til en fødselsdag lige efter, så jeg ville ikke have for meget af slæbe på, jeg havde jo min skoletaske+tøj til fødselsdagen osv osv.

Det var rigtig fint med fastelavnen, jeg blev dog hverken kattedronning eller kattekonge, det var der en anden der fik æren af.

Jeg tog med et par fra klassen i borgen for at kigge, og drikke en kop kakao, indtil at vi skulle til fødselsdagen kl 17:00.

Fødselsdagen var rigtig hyggelig, og endte med at vi tog ned i sønderborg by kl 01:00.
Det var faktisk første gang jeg har været inde på de dersens diskoteker i sønderborg, (min mening holder jeg lige for mig selv, haha)..ej, brøggeriet var rigtig hyggeligt, med borde og dæmpet belysning, lige mig.
Jeg tror jeg vil tage derind og spise en menu en dag.

Et lille link til hjemmesiden.
http://www.broeggeriet.dk/Forside-20481.htm

Buddy Holly, var ret ekstremt for en der ikke kan lide det vilde.
Søde mennesker og hyggelige faciliteter, men musikken var alt for høj og det var ret indeklemt, ikke et sted jeg ville komme igen.

Et lille link:
http://ppdk.dk/dit-diskotek/profiler-sonderborg/buddy-holly-sonderborg.html

Wunder-bar:
Var også rigtig fint, og der kunne jeg sagtens komme igen, hvis det skulle være.

Et lille link:
https://www.facebook.com/pages/Wunder-bar/263714227000399



Kl 02:00 hentede min far mig.






Jeg var heller ikke særlig tilfreds med mit outfit der om aftenen, det var også forfærdeligt, og passede heller ikke sammen..men nå, ligemeget. 


















Jeg havde foretrukket træsko, hold da op, det gør ondt at gå i højhælede sko, når man har holdt en pause i 2 år, og gået rundt i træsko eller støvler.































Ingen kommentarer:

Send en kommentar