lørdag den 1. februar 2014

Hjemmelavet musli.

Mit ynglingsmorgenmad er sund yoghurt med hjemmelavet musli.

Så derfor har jeg Idag tænkt mig at vise hvordan jeg plejer at lave min musli, og hvad jeg putter i.

Jeg starter med at putte så meget havregryn i, som jeg har lyst til.
Og tænder for komfuret.

Derefter putter jeg meget lidt kokosmel i, da det godt kam blive for underligt at tygge i, hvis der kommer for meget i.
Find en masse slags sunde kerner og hæld i.

Hørfrø.
Græskarkerner.
Solsikkekerner.
Jeg plejer altid at bruge noget flydende honning, men den dag jeg besluttede mig for at lave dette indlæg, havde vi brugt det hele, så jeg blev nødt til at bruge ikke-flydende honning.
Og så skulle det gerne se sådan her ud.
Kom det i en bøtte, men det kan godt sætte sig lidt fast, til en stor klump, men det er nok ret normalt for musli.
God fornøjelse:-)
Held og lykke, det smager meget godt, put lidt banan, blåbær eller prøv med en lille smule kanel ovenpå- bare prøv jer frem<3



Dette er hvordan jeg bedst kan lide den:
 Jeg plejer at tage noget banan-pæreyoghurt i.

Derefter lidt vaniljeyoghurt.
Og noget skyr.
Af tilbehør kan jeg lide:

Selvfølgelig det hjemmelavede musli.
Et par chokoladeknapper og kun 4 mandler.
Banan og lidt kanel.
Det var det:)






Ingen kommentarer:

Send en kommentar