onsdag den 31. oktober 2012

Syg-influenza.

Skulle aldrig have cyklet en tur, inden aftensmaden i går, da jeg vågnede med ondt i hovedet, halsen, og maven, og var ret svimmel:/

Og tænk sig, vi skulle have idræt og sundhed i første time..yaay!, man kan jo ikke trække vejret når man har influenza?.

Oh, good. vi skulle spille fodbold, og mig og fodbold er sgu ikke den bedste kombination, for jeg føler mig virkelig som en kage når jeg spiller fodbold-jeg er så bange for at vælte mine modstandere, eller skyde en bold op i fjæset på dem, at jeg helt lader være med at gøre noget..fodbold..NEJ!!..

Årh, jeg skal snart til traktorteori for 3 gang, og det er idag 12:15-jeg er slet ikke klar, jeg føler overhovedet ikke jeg har fået øvet nok, og det er jo svært at øve sig, for man ved jo ikke hvad man bliver spurgt om-var tæt på at opgive traktorkørekortet sidste gang, da jeg fik et gammelt røvhul som sensor...-Man kan jo ikke øve sig, når man har så sindsyg mange lektier, og timer ,og man skal jo også have tid til at slappe af?!

Oh negativ, negativ..jeg har en dårlig dag-føler mig stresset..

Det bedste der sker idag er nok at jeg kommer lidt væk fra skolen, i en times tid ca, når jeg skal til traktorkørekort-jeg glæder mig så meget til weekenden,det går så langsomt.

Men god dag til jer alle sammen-og håber i har en meget bedre dag end mig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar