onsdag den 17. oktober 2012

Dagen idag, og lidt trælst infor, jeg har brug for at skrive ned.

Jeg kan ikke selv se den video jeg lagde ud i går, og når jeg ikke kan se den, så kan i nok heller ikke-måske kan i se den-for det er nok bare min langsomme computer, som driller lidt:-)
Træælst!

Nå, vi har haft teknikpraktik hele dagen idag, hvilket var en ok dag.
Vi skulle først høre om motorsaven, og hvordan man betjente den, og alt det der.-og så blev klassen delt op, i de 2 sædvanlige hold, og så skulle vi selv ud og save i lidt brænde som skolen har-sys det kørte fint for mig(:

Da vi så skulle have time igen, efter middag, skiftede vi så til at den ene halvdel skulle lege lidt med motorsav, og den anden skulle lave lidt opgaver, hvilket er enoooorrrmt nedrn, når ingen gider at være sammen med den stille pige, og så bliver man som sædvanligt bare kædet sammen med nogle-og jep, det ender næsten altid med at man ender på hold, med en man ikke synes så godt om!.

Og så finder man selvfølgelig ud af noget(jeg nævner ikke lige hvad, da jeg bare har brug for at komme ud med det, uden at folk ved hvad jeg taler om), som gør en helt vildt ked af det, og tårerne triller bare bogstaveligt ud, og man kan bare ikke stoppe med at græde.
Jeg har virkelig kæmpet for det, på den måde generte kæmper på, når de virkelig godt kan lide en person-det er nemlig lidt anderledes, end når dem der snakker som et vandfald, viser at de virkelig godt kan lide en person.

De stille personer har INGEN chance, for at vise de holder af en person-og så er det bare for sent.,

Hvis der er en der vil prøve at være mig for en dag, så bare kontakt mig, og jeg skal nok finde på noget!-Jeg er sikker på at de fleste ikke kan holde til en hel dag som genert person.

Jeg sys det er extremt trælst når først læreren siger"Du skal bare sige noget, det må du godt, er der noget der tynger dig"?, det er virkelig virkelig pinligt, specielt når der er nogle der hører det-og jeg kan mange flere.

Nej, der er ikke noget der tynger mig ned, og jeg ved sgu da godt, jeg må sige noget- jeg kan faktisk godt være super-glad, og ikke sige så meget.
Nogengange ved jeg virkelig ikke hvad jeg skal sige, og så lytter jeg bare til de andre, indtil jeg finder på noget at sige.

Der er mange der siger"Elsk dig selv, for den du er, og accepter dig selv som du er", og jeg har tænk rigtig meget på det, og har også prøvet at acceptere min generthed-det er bare ikke så nemt, da den sætter stopper for rigtig mange ting, og at jeg virkelig hader den, men den er en del af den jeg er, når jeg er i skole, eller andre steder.

Jeg elsker den personlighed, jeg har når jeg er hjemme hos min familie, eller blandt mine tætteste venner, rigtig rigtig meget, for der er jeg overhovedet ikke genert, og jeg må nærmest lægges en dæmper på, for jeg skal bare UD med al den frustration jeg har båret rundt med, hele ugen i skolen.-og det kan ikke gå for stærkt, for jeg hader min generte personlighed-den er simpelthen forfærdelig.








Ingen kommentarer:

Send en kommentar